Stalker ? Hater ? kick your own ass !

Admin ϟ Entries ϟ Shout ϟ

Penyakit 'BOSAN'
7.12.12 ϟ 3:56 AM ϟ 0 letters
Bonjour stalker. Semalam penyakit 'BOSAN' telah melanda diri ku ini. Haha. So, bile zam bosan, zam akan buat entrie baru, buat entrie baru. Itu je lahh yang zam rase paling enjoy selama zam berpenyakit 'BOSAN'. Tak buat entrie baru, mesti zam edit² blog tacap² blog. Semalam zam buat header je. Sebab tak tahu nak buat ape lagi kan. Macam² idea zam dapat semalam. Bagus jugak penyakit 'BOSAN' ni, macam² idea terkeluar dari otak ni. 
Okay ni koleksi² header yang zam buat. (p/s: kalau buruk jangan komen. Diam and gelak je. Okayy ?)

Okayy, ni yang first ! Zam kasi 


Okayy, ni yang kedua ! Zam kasi 

Okayy, ni yang ketiga ! Zam kasi 
Okayy ni yank keempat ! Zam kasi 
Yang ni favourite zam ! Zam kasi 
Ni first trying, tahu buruk. Zam tak suka ni, so, no stars

Ni okayy okayy jee. Zam kasi 


Buruk buruk kan semua ?


« Past | New »