Stalker ? Hater ? kick your own ass !

Admin ϟ Entries ϟ Shout ϟ

About ros shafiqah husna ~♥
8.12.12 ϟ 9:30 AM ϟ 0 letters
Bonjour stalker. Tepat pukul 1.00 a.m zam bukak lappy then nak buat entrie baru. Tak boleh tidur punya pasal. Kali ni zam nak buat entrie pasal 'BFF' zam. Tahu tak BFF tu ape ? Mesti tahu kan ?!
 Okay lets start our entries !
 
Taraaaaaaa ! Ni lah tuan empunya badan. Lol.
Ros Shafiqah Husna


Hmm, nama pendek die Ros atau ika. Hmmm ? Yeke... Loading....
Name panjang die Rossssssssssssssssssssssssssssssssss. Hahaha, just kidding, name penuh die Ros Shafiqah Husna binti Roslan. Hehe ^^Y Peace..


Hmm, ros ni junior zam, die form 1, tahun ni die pbs. Banyak kali die mengadu dekat zam yang die tension buat pbs. Haha, zam selalu ckap dekat die 'kalau budak rk kenalah sabar, mane boleh memberontak'. Entah die ingat lagi ke tak yang zam selalu cakap macam ni dekat die. Die sesi pagi same dengan zam, almaklumlah, Kelas rancangan khas la katakan, tapi yang pelik, kite orang tak pernak terserempak langsung dekat sekolah. Pelik kaaan ?


 First zam kenal die, time die post photo makanan yang die masak. Zam reply 'rajinnye anak dara ni, anak siape la ni kan ?'. Pastu tweet, tweet, tweet. Tibe tibe die dm zam die hantar 'nak nombor awak'
Omgggg ! Mmg terlompat-lompat atas katil time tu, dah mcam beruk dah. Hahaha !
Patu dah bagi number, die pon kasi number die dkat zam. Lepas tu texting, texting and texting. Memang best sangat text dengan die. Perangai die gila-gila. Boleh masuk dengan perangai zam. Perangai yang gila-gila jugak. Haha -.-


Lepastu, text, tweet, otp kadan-kadang, bile die takde kredit laaa. Sebab rindu kan. Tak tahan punya pasal, call je la die. Lega bile dpat dgr suara die. Hikhikhikhik (*¯︶¯*) (blushinggg).
  Lepastu, satu hari tu die ajak zam skype, Time tu mmg happy gilaaa ! Kiteorang pon skype, skype, skype~
Then, kiteorang lost contact, kiteorang ade gaduh kecil. Tapi kaann. Nak tahu tak ? Sekarang kiteorang dah berdamaaaaai ! Yeaaaah !!!  °\(‾▿‾)/° 


Ros Shafiqah Husna sangat comel. Kbai *lari satu btp*


Sesiapa yang tak kenal die, boleh follow die dekat twitter : https://twitter.com/RosShafiqah
« Past | New »