Stalker ? Hater ? kick your own ass !

Admin ϟ Entries ϟ Shout ϟ

/(.)(.)\
31.3.12 ϟ 12:37 AM ϟ 0 letters


hyeeeeeppp bloggorrr :B
sekian lama x muncul-munculkan diri untuk mengupdate blog saye yg hodoh ni :)
Haha , hari tu birthday si dia (25.3.1996) , die terharu bile aku wish die , haha :)
zam pon terkejut gile time tu !!
igtkan nak post present kat umah die ,
time tu duit takde laaa :'( , *bapak sedihnye time tuuuuu* terpakse la wish camtu je :)
haha , perasaan sedihtu ade sikit la , kesian tgok die , haha ,
zam ni macam terhegeh2 nak kan cinte die je , haha *bengong*
haha , hafidzi kate die dah ade org lain , kalau die ade org lain nak wat camne
zam ni macam S.S je.
okay la , sampai disini jelah , penat menaip-naip nii

the moral of this story ,
kalau orang tu x suka kan kite , jgn nak terhegeh-hegeh nak kan cinte die , hehe , k chauuuuuuuuu

zamzulhilmy
« Past | New »