Stalker ? Hater ? kick your own ass !

Admin ϟ Entries ϟ Shout ϟ

perangai macam s***n
15.2.12 ϟ 10:22 PM ϟ 0 letters
Salam 1 Malaysia . Hyep blogger , stalker[s] and hater[s] , kali ni entry pasal member zam yg agak SIAL , perangai die sumpah macam harammmmm. Aku tahu la kau lebih tinggi dari aku , tapi tak payah la nak kacau hidup aku , perangai kau pun teruk , nak judge orang , please la , jangan la kacau hidup aku , perangai kau sumpah macam setan , setan pon tak teruk macam kau .zam nak betulkan baju pun ''a'alah'' die cakap , go to hell la!! , perangai macam ANJING , sakit hati dah ni, Sakit hati tahap gaban !!! , nak-nak kawan die yg lagi pendek dari aku tu kan , kau ingat aku takut sgt ke dgan kau ahh ?? korang dua ni memang suke nak cari pasal dgan aku kann ? aku benci la kalau korang suke sgt kacau hidup aku ! nasib baik zam tak kasi link facebook kau ke , gambar kau ke , takut jadi gaduh and takut jadi kontroversi pulak , Haha , nasib baik mood zam hari ni baik
Alhamdulillah


the moral of this story is , jangan pernah ganggu hidup zam , Zam Tak Suke Orang Kacau Hidup Zam .Kbyee♥


//Zamzulhilmy Raof
« Past | New »