Stalker ? Hater ? kick your own ass !

Admin ϟ Entries ϟ Shout ϟ

fake braces ♥
14.2.12 ϟ 10:45 PM ϟ 1 letters
Hyep blogger dan semua stalkers and haters :) , firstly , dh lame gile zam x update pasal diri zam sendiri, okay , kali ni entry pasal FAKE BRACES !!! dengar die mcam menarik kan , mmg best gile , bile zam surf satu website tu terjumpe la satu link tu , *nanti zam kasi link die , Haha , yg bestnye sebenarnyee braces tu saje je nak buat action , nak kelihatan lebih begaya la katakan , pakai dkat sekolah , cabut dkat rumah , suke hati korang la nk cabut , time mandi ke , time yeyak ke , time makan ke , ikut suke hati korang la kan , rase nak beli ,tapi bile tgok harge kene kumpul duit dulu la , mahal gilee , Bhaha *takde la mahal sgt* , Lol :) , bile zam pakai fake braces tu mesti zam nmpak lebih cute plus handsome , Haha :) warne die menarik gile kott , ditambah ngan corak-corak yg menarik perhatian nk beli kan , ade yg corak mickey mouse la , love , etc , k ni koleksi gmbar-gmbar dan hargenyee sekali :

RM150
(sepasang)

RM100
(atas/bawah)







okay ni link blog yg jual fake baces tu , okay byee BraceFake


//Zamzulhilmy Raof
« Past | New »