Stalker ? Hater ? kick your own ass !

Admin ϟ Entries ϟ Shout ϟ

kawan-kawan yg happening :)
27.10.11 ϟ 2:11 AM ϟ 0 letters
hmm , firstly nak cerita pasal kawan karib remove freind dekat facebook :(
ok fine , aku ingatkn kau la kwan paling baik aku pernah jumpa kt dunia ni :)
xpelah , aku ada ramai kawan lagi , bukannye satu je kawan aku
sedih la kalau tahun depan dh x jumpe dorang lagi :(
hmm , especially ashlah , aiman , harefedzie , afif , faris , naja , qis , siti , mat koyin , syuk , irfan , n kawan2 aku yg lain :)
hehe , mesti aku rindu kt korang kat tahun depan :'(
hmm , nnti kite jumpe la , kite hangout same2 nnti
ok la , aku akhiri dengan friendship quotes :
A friend should be one in whose understanding and virtue we can equally confide, and whose opinion we can value at once for its justness and its sincerity.
hmm , kbye :)

zamzulhilmy
« Past | New »