Stalker ? Hater ? kick your own ass !

Admin ϟ Entries ϟ Shout ϟ

School Holidays ♥
27.12.12 ϟ 1:13 AM ϟ 1 letters
Kisah pertama

Hyee stalker and haters  Kira punya kira dalam 2 minggu zam tak update blog kan ? Disebabkan ketiadaan idea nak buat entrie baru. Hmm, cuti sekolah 5 minggu ni bukannye dapat pergi holiday dengan family pun. Masing masing busy je memanjang. So, ape lagi rutin harian zam time cuti cuti ni, buat taik mata lah. p/s: dalam erti kata yang lain tidur je memanjang.  Sebab dah takde ape nak buat. Tidur la jawabnya :D Bangun tidur first benda yang zam cari mesti cari lappy and berukband *broadband* itu wajib kut :P pastu mandi mesti lambat, nak dekat maghrib baru mandi. "YaAllah, kenapa lah dengan kau ni ahhh ? Dah pukul 5 pun tak mandi mandi lagi ni ?" *ayat selalu mama cakap*. Hari hari mama membebel pasal mandi lambat.  
-TAMAT-

Kisah kedua

Okayy, kisah kedua pulak, zam nak share pasal.... Loading...........
Ahhhhhhhhhhhhhh ! Satu hari tu, zam ade online ask.fm. Tahu tak ask.fm tu ape ? Jap, zam kasi link. http://ask.fm/ZamZulhilmyMR. Okay, itu link ask.fm zam. Klik lah link tu. Tanye soalan sekali okay ? Okay, kisah die macam ni, hmm, zam nak share takut korang gelak pulak k. Ask.fm kan boleh 'Ask anonymously' entah siape entah die bagi soalan ni, zam pun fikir, itu soalan ke ape. Zam pon bukak la link die kasi. Last last die kasi ni : 


1)


2) 


 
Memang tak terkejut pulak kan ? Haha, memang blushing habislah. Ntah siape la bagi ni kan ? Tak untung pun sebenarnya. Tapi ade la sikit *Kot* Haha :D 
-TAMAT-

Kisah ketiga
Memandangkan cuti sekolah nak habis, kira kira lagi 6 hari nak sekolah dah. Omg, takutnya nak naik sekolah balik. Dah la next year form 5. Serammmnyaa nak SPM. Next year kena struggle la ni. Hmm .___. Kalau nak dapat straight A mesti kena ade usaha dalam diri. Tak gitu ? Lol :D 
Persiapan nak naik sekolah baru 50%, baju sekolah dah beli, alat tulis dah beli, seluar sukan dah beli, beg dah beli. Yang belum beli lagi, seluar sekolah belum beli lagi, buku sekolah satu apa pon belum beli lagi, kasut belum beli lagi. YaAllah sempat ke tak ehh ? Hmm, takutnyaa :( 
Nasib baik next year zam kelas 5 perdagangan 1. Stayy :D Alhamdulillah ^ω^ Rindu dekat classmates. Hmm :( Thisss :

  
Hope tahun depan puan masuzana jadi guru kelas aku lagi. Rindu 4p1 lahh :O Rase nak patahkan balik mase. Tapi tak boleh *cedih*
-TAMAT-

-------------------------------------------------------------------------
 Okayy, itu je nak di share sepanjang cuti sekolah ni. Okay bai xx
 
-TUTUP TIRAI-



« Past